Sala de escaladă și bouldering Carpatic

Carpatic Carpatic Carpatic Carpatic

Indiferent de varsta sau nivelul de pregatire, la Carpatic vei gasi cele mai bune conditii pentru a te antrena sau a invata  sa te cateri. Cei mai dedicati, valorosi si numerosi instructori te asteapta in cea mai populara sala de escalada din Bucuresti

Prima dată la Carpatic? Primești 15% reducere la accesul în sală!

*Ofertă specială disponibilă de luni până vineri! Această promoție se extinde și la următorul abonament achiziționat. Vă rugăm să rețineți că oferta nu include instructorul și echipamentul.

Distractie si adrenalina la inaltime

În plus, îți oferim o gamă largă de servicii suplimentare, precum: petreceri aniversare pentru copii, una dintre cele mai mari săli de bouldering din București, organizarea de evenimente de team-building și o zonă de cățărat specială pentru copii.

Disponibilitate

Disponibilitate

Sala de escaladă Carpatic din București îți oferă oportunitatea de a te bucura de bouldering și escaladă zilnic, de dimineața până seara. Aici, vei găsi condiții ideale pentru antrenament și distracție, astfel încât să nu ai niciun pretext pentru a rata o sesiune de antrenament.

Locul ideal pentru toți practicanții escaladei

Locul ideal pentru toți practicanții escaladei

Fie că sunteți începători sau avansați, practicanți ai bouldering-ului sau escaladei, Carpatic este locul ideal pentru voi. Cu trasee variate și numeroase, adaptate fiecărui nivel de pregătire, și personal experimentat gata să vă ajute cu sfaturi și instrucțiuni în timpul antrenamentelor, experiența voastră la sala de escaladă va fi una de neuitat. Echipamente de calitate și protocoale stricte de siguranță fac din Carpatic un mediu sigur și controlat.

Servicii flexibile pe programul tău

Servicii flexibile pe programul tău

Indiferent că preferi să te antrenezi dimineața devreme sau seara târziu, Sala de Escaladă Carpatic își adaptează programul la nevoile tale. Instructorii noștri își vor ajusta programul astfel încât să nu trebuiască să sacrifici din timpul tău prețios. Suntem aici pentru a te ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de escaladă și să te bucuri de o experiență unică.

Locație accesibilă și sigură

Locație accesibilă și sigură

Sala de escaladă este situată aproape de centrul orașului București, în sectorul 6, la doar 3 minute de mers pe jos de la stația de metrou Petrache Poenaru. Pentru cei care vin cu mașina, dispunem de parcare privată cu foarte multe locuri, supravegheată video. Alte mijloace rapide de transport, precum tramvaiul 41, vă stau la dispoziție pentru un acces facil.

Locație centrală

Ajungi ușor la noi, cu mașina (găsești parcare) sau cu metroul. Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Cere informații

Răspundem rapid. Ne poți contacta și telefonic, la 0735.221.523